.....


Säljer två bord!

Hej allihopa!
Har suttit i evigheter med min systers video men den är klar nu iallafall! Tror den kommer bli jättebra, hehe. Kommer upp på hennes blogg imorgon. Kolla gärna in den dåe, hehe.
Vad har jag annars gjort? Jo, jag håller på att ändra om i mitt rum. Jag har bl.a. målat om för några veckor sedan och nu håller jag på att möblera om. Så därför har jag lagt upp en annons på blocket.
Jag säljer mitt skrivbord och databord. Var på ikea igår och hittade då ett sjukt fint bord som är 2 meter långt där jag kan ha allting på. Någon av er kanske vill köpa mina gamla bord? Dem är verkligen jättefina! Skrivbordet är träfärgat med blå lådor och databordet har en tangentbordsskiva som man kan skjuta in å ut, grymt ju!
Annonsen hittar ni här
 

Fika

Har varit på stan idag med mamma och syster. Vi gick på mellandagsrean. Inte för att så mycket är på rea egentligen men det var kul iallafall! Fick med mig lite tröjor hem som jag kan visa senare i ett inlägg. Mamma skulle träffa sin kompis så jag och Frida gick hem själva och fikade. Mysigt. 
Nu ska jag klippa ihop en video, svara på kommentarer och dricka lite mer te, kramar

Mina Julklappar -

Yes, här är videon med mina julklappar! Hoppas ni gillar't! (Tryck gärna på gilla-knappen)
Vissa grejer kom tyvärr inte med i viden så de kommer här under. Om ni vill veta mer eller att jag ska lägga upp bild på något så är det bara att kommentera!
Strumpor med rosetter
Spelet; Ryktet går
En sjukt fin röd kofta
En sjukt fin vit stickad tröja
Två par enormt varma sköna och fina benvärmare, vita och randiga

2 svarta och 1 vitt linne, 1 par rosa strumpbyxor och 2 par svarta + kludd (dåligt ljus)
 

Ikea

Glömde berätta att jag skulle till ikea idag, wops! Aja, därför den dåliga uppdateringen. Köpte dock inget för hade ingen bil men blev inspererad och kommer antingen åka dit igen eller beställa via datorn. Det jag kollar efter är skrivbord och kanske gaderob också, vet inte riktigt - haha. Hittade iallafall ett ursnyggt bord som jag ska få!
Just nu sitter jag och väntar på att videon med mina julklappar ska laddas upp (kommer snart upp på bloggen) och lyssnar på lite musik.. Viken musik är er favorit? Det här är nog några bland mina favoriter för tillfället.

Video kommer imorgon -

-Tack så sjukt mycket för alla kommentarer och besökare-
Eftersom så många skrev att jag skulle göra en video med mina julklappar blev det också så! Men tyvärr så dröjer det år och videon är ännu inte uppladdad men det kommer ut här imorgon, okej? Håll ut, haha!

Ser ni vad jag ser?

Satte just teet i halsen, JAG ÄR 2A PÅ MEST KOMMENTERADE BLOGGAR. Så himlans coolt och vet ni vad, det är tack vare er. TACK ♥

Mina Julklappar?

Tycker ni jag ska göra en video med mina julklappar? Har inget att göra idag och ni kanske vill se vad jag fick?
Ni får skriva kommentar om vad ni tycker och så kanske det kommer upp en video ikväll om många tycker det. 
Så.... Ska jag göra en video med vad jag fick i julklapp?

Tack Tack Tack

50 NYA KOMMENTARER? OHMYGOSH. TAAAAACK.
Ingen uppdatering igår för först träffade jag Garine, Emma och Emma och fikade. Sedan gick Emma hem för hon mådde inte bra men vi andra gick till vasaparken och pratade. Sen vid 4 tiden gick jag hem och hämtade kameran och gick till mormor där jag, mamma, frida, morfar och Monica blev bjudna på middag. Allting var jättegott :)
Nu ska jag ta och svara på kommentarerna, tack igen ♥

Julfirande - Bildbomb

Dagen började med att jag gick upp....
.. och gjorde en islykta. Det blåste för mycket ute och det var för varmt inne men den var fin så länge den fanns.
Medan vi väntade på farmor och faster passade jag på att fota Tova lite granna..
..visst passar hon bra i tomteluva?
Sedan gjorde vi i ordning maten och dukade bordet och gästerna kom.
Efter maten fikade vi och jag gjorde en fläta i Fridas hår.
Sedan hade vi julklappsöppning. Jag fick så sjuuukt fina saker!
Efter julklapparna var klockan redan 8 och då åt vi risgrynsgröt.
Resten av kvällen spenderades framför det här spelet som jag och Frida fick i julklapp av morfar.
Jättekul och lyckad dag-
 
 

Lutfisk

Ursäkta för den dåliga bloggningen, men det har ju varit julafton och allt!
Har haft det jättekul. I måndags, julafton, firade jag jul med mina kusiner och mammas släkt. Det var riktigt kul och lyckat.
Igår firade jag igen med faster och farmor. Det var jättekul och jag tog massviss med bilder! Förbered er för en bildbomb senare, haha!
 
Eftersom vi åt julbord igår blev det lutfisk idag istället, supergott. Gillar ni lutfisk?

Julafton!

Idag är det Julafton! Wohoo! Det är helt sjukt vad december har gått fort!
Jag ska fira julen hemma hos mina kusiner. Hur ska ni fira?
God Jul allihopa! Hoppas ni får en riktigt bra dag!

Lite dåligt av mig

Imorgon är det julafton AKIGOLOXIF
 
Idag har jag varit o köpt lite julklappar med mamma och sedan slagit in alltihop! 
Har också fixat om designen, igen. Det blev fel i den jag gjorde igår så var tvungen att göra om. Men nu ser det bättre ut. Den är rätt tråkig och amatörig men jag ska fixa bilder m.m om några dagar (efter jul) så den kommer bli fin då, okey?
 
Och förlåt för så många tråkiga inlägg, det kommer bli bättre!
 
 
 

Glad

Tack för 40 besökare igår!
Idag har jag och Jessika först gått på stan och köpt några julklappar och nu ska jag lägga några pärlplattor som ska bli julklappar. Senare kommer jag också ändra designen igen, hehe.
När jag är klar med designen ikväll blir det mer bloggning. Nu över till pärlplattorna, hörs
 

Hej alla människor

Har haft en stor svenska inlämning och massvis med betyg att hålla reda på men nu är jag tillbaka igen på bloggen. Igår, första lediga dagen utan läxor, fixade jag designen (som ni förhoppningsvis ser) men det är inte så jättestor ändring egentligen, hehe.
 
Nu kommer jag uppdatera bloggen som "vanligt", bra va? Bara 3 dagar kvar till Julafton! Tjoho
 
 

Ny Design -igen!

Nu är det bara några dagar kvar sen är det jullov, jippie! Då ska jag fixa hela designen för jag är inte nöjd (som vanligt, haha). Har en svenskainlämning på onsdag och jag har inte ens gjort hälften! Måste verkligen skriva nu.
Men skulle bara meddela att det kommer en ny design. Ska ut med Jessika och fota snart också så jag får bilder till header m.m.
Lämna inte bloggen för dålig uppdatering den kommande veckan, okey?

Profil

Canon EOS 600D + 50mm f/1.8

Skansen - Julmarknad och Julbord

Gårdagen spenderades på skansen med mamma, pappa, syster, farmor och faster.
Det var jättemysigt och vi började med att gå på julmarknaden. Dom säljer verkligen allt där och det var världens julkänsla över hela torget!

Och plötsligt kom det världens finaste häst med bjällror och allt också, så fint!

Vi var där i nästan en timme men sen frös vi för mycket och gick då vidare till julbordet. Skansen har ett jättefint julbord med massa att välja på. Tyvärr började dom plocka undan maten innan jag hann fota den men godisbordet uppskattades väldigt mycket ;) Älskar också att dom tänker så mycket på alla detaljer, all dekoration är jättefin!

När vi skulle åka hem igen så var skansen helt tom (!!) så vi stannade kvar och fotade lite grann.
Tipsar verkligen alla om skansen i juletid, så himla mysigt. Snö på marken, träden och husen.. lampor som lyser upp överallt, mysigt!

Designen!!

Suck, hinner inte lägga ut bilderna idag! Har varit på skansen nästan hela dagen och resten av kvällen har jag fixat designen! Börjat om helt från grunden och som ni ser är det inget som är speciellt fixat.
Fixar klart allt imorgon och då kommer också dagens skansen-bilder ut. 
Med en smygtitt på morgondagens bilder säger jag godnatt:

Vad har jag gjort?

Har ändrat lite i designen-igen. Gjorde hela bloggen mindre för att det blir så himla stort och klumpigt annars och sen så vill jag sätta in en header utan att det ser helt knas ut så bloggen är 200 px mindre nu ;)
Förresten har jag tagit bort några inlägg som jag inte ville ha kvar och ska snart lägga in någon sorts musikspelare på bloggen...
 
Vad har annars hänt i dag? Jo jag har varit i skolan, hämtat Frida, druckit varm choklad, ätit mat och nyss såg jag på X Factor. Isak åkte ut (buhu) så nu spelar det egentligen ingen roll vem som vinner, hehe :)

Imorgon ska jag till skansens julmarknad och sen ska jag också äta julbord där och fira min faster som fyller år nästa vecka. Såklart tar jag med kameran och hoppas på att det inte snöar så jag kan fota mycket!
Vi hörs!
 
 

2 meningar

Känner mig så duktig, skrivigt två meningar på svenskan. Hmpf...
Men ska ha skrivigt klart ett kapitel på fredagkväll har jag bestämt! Och på fredag ska jag också lägga in någon slags header... Får se vad det blir... kanske något snöigt? Har dock inga snöbilder men kanske kommer på något tillfälligt tills nästa helg då Jessika och jag troligtvis ska ut och fota (hoppas). Vi ska ta snö-och-vinter-bilder.
Men nu ska jag dricka te och sen lägga mig tidigt så jag kan gå till skolan imorgon!
Kram/Hejdå/Godnatt
 
 

Herregud

Har fortfarande inte börjat med Svenskan = Herregud!
Måste göra den nu. Men ser ni designen? Har fixat lite smågrejer. Nu är det bara menyn och en header kvar. Ska ändra lite i den smala menyn som är högst upp också! Är iallafall nöjd med allt utom bakrunden.. haha. 
 
 

Tova

Canan EOS 600D + 50mm f/1.8
Min fina hund för några veckor sen i en skog med massvis med löv. Lånat ett 50mm-objektiv av min faster och det blir så sjukt fina bilder på människor/djur.

Fixat lite med designen

Som ni ser har jag ändrat lite på designen. Eller ändrat och ändrat, haha. Har gjort inläggs-delen lite bredare och centrerat rubriken och lagt en bakrund bakom den. Ska ändra menyn också men det får bli senare.

Förresten så blir det ingen ridning :( 
Det är ju sjuuuukt snöigt ute och dom sa på radion att man ska akta sig på vägarna. Och jag mår ju inte på topp heller så det blir ingen alls, tråkigt. Det är det dåliga när man inte bor nära sitt stall.
 
Nu ska jag skriva på svenskan som jag fortfarande inte gjort.. haha. Ska dricka mer te också.
Hörs

Ingen skola

Mår illa och sen har jag haft ont i halsen flera dagar så stannade hemma idag.. Har ont i huvudet men när det går över ska jag skriva på svenskan för jag kommer aldrig hinna klart annars!
Får se om det blir ridning i eftermiddag. Det är ju rätt kallt i stallet osv och det är snöstorm (?) ute så jag vet inte men hoppas :)
 
Ska göra te nu!

Nu börjar bloggningen!

Äntligen klar med designen! Det ända som behövs är en header men jag vet ändå inte vad jag ska ha för någon så jag skippar den så länge ;)

Imorgon är det måndag.. skola igen. Börjar kl 8.00 och slutar tjugo i fyra... Fin dag :I
Men vi hörs mer imorgon! Ska dricka te nu och spela lite Happy Jump (haha) sen går jag och lägger mig :)
Ni får förresten kommentera om ni önskar något inlägg eller tips eller något sånt.

Godnatt så länge :)

Min kamerautrusning

Kommer snart...

RSS 2.0