090213

Bloggen är lite ouppdaterad känns det som, hehe. Men behöver lite inspiration. Har också varit sjuk största delen av veckan, och morfar kom på besök ända från Gotland igår. Han stannar över helgen och om 1½ timme kommer mina kusiner hit också. Kommer bli grymt kul! Som ni kanske förstår har jag inte tid för bloggen i helgen, men ni är väl vana? Haha.
Men det blir nog bättre sen när det blir varmt ute... då kommer jag också plocka fram kameran oftare. Som avsolutning får ni en inramad bild på mig och min kusin för några år sedan. Kram

1 Februari

Det är verkligen omöjligt att hinna med bloggen. Om jag ändå hade en iphone så jag kunde blogga från mobilen, haha. Blogg.se appen för android suger, alltså verkligen verkligen suger. Men jag vill inte heller ha massa onödiga inlägg, som jag har sagt innan. 
Om vi ska prata om vad som har hänt; Jag har inte bloggat sedan den 22 Januari KATASTROF. Fast har haft fullt upp. Kommer inte direkt ihåg vad jag gjorde förra helgen, men jag raderade iallafall massa bilder från facebook hela tiden. Haha. Hade 19 album eller något sådant. Vill egentligen ta bort ett till, men det får nog vänta lite... hehe.
Kan iallafall berätta att jag inte varit inne på datorn på hela den här veckan. Inte ens en liten stund! Vet inte när något sånt hände senast, haha. Har haft fullt upp, även fast jag bara haft typ en läxa...
För att inte få ett allt för långt inlägg så ska jag bara kort berätta lite viktiga saker. Eller vitigt och viktiga... haha. Idag hade jag håltimme på sista lektionen, så slutade redan 11.25. Då gick jag hem och gjorde lite mat och sen mötte jag upp Olivia vid två och vi gick på gymmet. Cyklade 10 km på en halvtimme, yeah. Kändes ju ganska bra. Dessutom fick jag A på min svenska inlämning så det känns ju ännu bättre. Om en stund ska vi äta hemlagad pizza och hunden kom hem nyss också, åh. Toppen!
 
 

RSS 2.0